top of page

OLIE MASSAGE

Massagen er en afslappende helkropsmassage. Jeg udfører behandlingen med mine hænder og mine albuer. I massagen anvendes akupressur (tryk) og massageolie.


Alt efter hvad du ønsker, kan massagen udføres fra let til kraftig og jeg kan sætte fokus på specifikke områder, hvis du ønsker det.


Massagen er velegnet til behandling af spændinger og stivhed i skuldre og nakke, som ofte opstår ved monotont arbejde, stillesiddende arbejde, stress og spekulationer, som ofte medfører hovedpine. Alt efter hvor du har ondt eller har problemer kan jeg målrette netop din behandling.


Behandlingen afhjælper muskelinfiltrationer, spændinger og forstrækninger, stimulerer nervebanerne og giver bedre blodcirkulation. Dette bevirker, at kroppen nemmere udskiller affaldsstoffer, som ofte er kilden til smerter eller ubehag.


Efter endt behandling vil du føle dig lettet og afslappet, da din krop er kommet i bedre balance, også selv om du ikke kom med et aktuelt problem.


Jeg skal for god ordens skyld understrege, at der er tale om en thailandsk lægevidenskabelig anstændig behandling, der på ingen måde involverer seksuelle ydelser.

bottom of page