top of page
4web_edited.png

TRADITIONEL MASSAGE

Nuad Bo'Rarn eller Thai Massage på den gammeldags facon, består af både udstrækning og dybde massage. Massagen foregår på en forholdsvis hård madras der er placeret på gulvet. Behandlingen omfatter hele kroppen. Jeg anvender både hænderne, albuerne, knæene og fødderne under behandlingen.


Ved denne massageform masserer jeg dybt og kan derfor nå ind til infiltrationer der er opbygget over længere perioder og som har fået fæste langt inde. For det meste er der tale om infiltrationer, som du er bevidst om og som giver dig ubehag eller smerter, men nogen gange støder jeg også på infiltrationer du er ubevidst om, infiltrationer som din krop har lært at leve med, men som alligevel hæmmer dig og holder dig tilbage. Nogle infiltrationer kan afhjælpes ved en behandling, medens andre kan tage flere behandlinger at få bugt med.


Du vil skulle indtage flere positioner under behandlingen. Nogle af positionerne er yoga-positioner, disse indtages ved udstrækninger. Du vil opleve, at jeg bruger min egen krops moment til flere af disse udstrækninger. Udstrækningerne er en vigtig del af hele behandlingen.


Hvis du ønsker det kan jeg sætte ekstra fokus på et bestemt område, hvor du har et konkret problem. Behandlingen afhjælper muskelinfiltrationer i dybden, afhjælper svære spændinger, afhjælper forstrækninger, stimulerer nervebanerne og giver bedre blodcirkulation. Dette bevirker, at kroppen nemmere udskiller affaldsstoffer, som ofte er kilden til smerter eller ubehag.


Efter endt behandling vil du føle dig lettet og afslappet, da din krop er kommet i bedre balance, også selv om du ikke kom med et aktuelt problem.


NB:

I svære tilfælde anbefaler jeg en opstart med 1 – 2 gange Olie Massage før jeg påbegynder Traditionel Massage.

bottom of page